Osteopathie / sportosteopathie

In WonterWell werken we samen met erkend osteopaat Björn Vanmelkebeke die zowel op sportief vlak als in zijn thuispraktijk zeer actief is. 

Onze osteopaat bekijkt het lichaam vanuit een holistisch standpunt. Hij gaat op zoek naar redenen voor uw pijn of bewegingsbeperking. Door het lichaam als 1 geheel te zien worden ook problemen elders in het lichaam opgespoord. Problemen die oorzakelijk kunnen zijn voor uw pijn op een andere plaats.

Vaak kan een eenmalige afspraak bij hem, in combinatie met de massages achteraf, interessant zijn. Hij zet je lichaam terug in balans, door een combinatie van technieken, waaronder zachte manipulaties en spiertechnieken. Nadat de wervels vrij bewegen, is het effect van de massages achteraf ook veel groter. Eens het lichaam in balans is, kan het vaak onderhouden worden door een regelmatige massage. 

 

Voor een afspraak/behandeling:

In zijn thuispraktijk in Gavere/Semmerzake belt u: 0495/50.12.90

Bij WonterWell in Wontergem whatsappt u:                        0478/41.75.36 of via:  valerievermeirsch@hotmail.com

Let wel: Maak zeker tijdig een afspraak, Björn is ook osteopaat van World Tour Team Visma Lease a Bike en is vaak mee in de belangrijke wielerwedstrijden in binnen - en buitenland. 

Bekijk het interview met Björn in de Tour de France op sporza.be