Heb jij ook vaak last van een pijnlijke nek of rug, vastzittende schouders en hoofdpijn met zelfs migraine en slapeloze nachten tot gevolg? Grijp nu in en laat het niet meer zo ver komen.

Bekijk hieronder welke massage het meeste aansluit bij uw probleem               of neem contact op voor persoonlijk advies.

 

Zweedse lichaamsmassage 

Relaxerende massage gebaseerd op Zweedse technieken waarbij enkel met de handen gewerkt wordt.

60 min (rug, schouders en benen) €60

80 min (rug, schouders, benen, nek en hoofd + scrub) €85

Deze behandeling bestrijdt spierspanning,  gewrichtspijnen, een slechte doorbloeding, stress, vermoeidheid en menstruatiepijn. Lichaam en geest komen volledig tot rust.

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.


Chinese hoofd, schouder en nekmassage

Deze Chinese massage is een ontspannende massage. Die  richt zich vooral op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders.

25 min €30

40 min (+ schouderscrub) €45

55min (+ rugscrub en rugmassage) €60 

Heel goed als je kampt met blokkades ter hoogte van nek en schouders en nood hebt aan fysieke en geestelijke bevrijding. Helpt vaak bij slaapproblemen en/of aandachtstoornissen. Stressklachten en spanningshoofdpijn worden via deze massage ok aangepakt. 

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.


Sport of deep tissue massage

Intensieve massage die de doorbloeding van de spieren stimuleert met oog op betere sportprestaties en een vlotter herstel na de inspanning.

30 min €30 (benen)

50 min €50 (benen, rug, nek en schouders)

Ideaal bij een verslapte huid hebt door ouderdom, een bevalling of gewichtsverlies. Bij littekenweefsel en als je last hebt van hoofdpijn, migraine, stress, vermoeidheid, buik- en darmklachten of menstruatiepijn. Uitstekend om je spieren te ontspannen en te herstellen na een sportieve uitdaging of om je spieren klaar te maken voor een sportprestatie. 

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.


Hotstone massage

Hotstone therapie is een warmte massage die zorgt voor een zalige ontspanning van lichaam en geest. Het effect van de warme basaltstenen draagt bij tot zelfherstel van je lichaam.

30 min €35 (rug en benen incl scrub)

60 min €70 (benen, rug, nek, schouders incl scrub)

Goed om je stofwisseling te stimuleren, je afvalstoffen af te voeren en je bloeddoorstroming te bevorderen. Stress bestrijden , vermoeidheid tegengaan en spierspanningen oplossen. Betere bloedsomloop draagt bij tot de ontgifting voor een betere lichaamsbalans. Je ervaart diepe rust en kan beter slapen. Kan ook verteringsproblemen aanpakken.

Niet aan te raden als je last hebt van een huidziekte, psoriasis of een verwonde huid. Ook als je een erg gevoelige en/of dunne huid hebt, last hebt van koorts of risico loopt op trombose, is dit een afrader.

Kan enkel geboekt worden in Wontergem.


Kindermassage

Ook van onze kinderen wordt er in deze hectische wereld veel verwacht. Zo vergeten we vaak dat een kind ook verlangt naar een rustmoment.

Deze massage is voor kids tot 14 jaar.

20min €20 

35 min €35

Voordelen: Kinderen laten/leren bewustworden van een rustmoment. Alle drukte, sport, huiswerk, enz... even opzij zetten en alles even loslaten.

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.


Afslankingsmassage /cuppingmassage

Tijdens een cupping-massage werken wij met vacuümcups. Deze trekken de huid luchtledig en daardoor worden de verklevingen onder onze huid zoals vocht, vet en afval  losgemaakt. Een "aangenaam pijnlijke" behandeling waar we als volgt te werk gaan:

A) We starten met een warme/pittige  scrub van de probleemzone die u wenst te behandelen (benen, rug, armen)

B) Intensieve cupping-massage waarbij de cups bewegen over de probleemzone en zo beweging brengen in je systeem

C) Afsluiten met een kalmerende massage van de behandelde zone

30 min €30 

60min €60 

Voordelen: De huid en de verklevingen losmaken van elkaar is heel belangrijk om de doorbloeding van ons lichaam optimaal te doen werken. Op die manier geraken we af van overtollige afvalstoffen, vet en vocht. 

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.

Rugpijn behandeling

Deze behandeling dient puur om de pijn te verlichten en indien mogelijk weg te nemen. De focus wordt gelegd op het specifiek behandelen van de pijnzone.

45min €45

Voordelen: Het losmaken van de pijnzone kan er vaak voor zorgen dat ergere rugpijn vermeden wordt. Indien u zelf merkt dat bij de minste aanraking/beweging de pijn erger is dan kan u beter deze behandeling een dag uitstellen.  

Kan geboekt worden in Wontergem en in  Semmerzake.