Kom regelmatig een kijkje nemen op deze nieuwspagina en blijf op de hoogte van nieuwe producten, behandelingen en acties. Heeft u vragen of wenst u meer informatie neem dan gerust contact op en dan helpen we u met plezier.

Nieuwsbrief van de maand


NIEUW!!! ONTDEK ONZE GESCHENKPAKKETJES:

Ideaal voor de komende feestdagen! OPGELET: Ik kreeg onlangs vaker verdachte berichten van mensen die ik niet ken, die mij zouden gesproken hebben. Mogelijks is er een vals profiel van mij in omloop op Facebook/Instagram die ook de info op mijn website gebruikt.

Gelieve hiervoor op te letten en geen afspraken met deze persoon te maken. Uw afpraak bij WonterWell zal ik vanaf nu extra bevestigen zodat de 'valse' afspraken eruit gaan. 

Alvast bedankt om dit vals profiel te rapporteren en niet op in te gaan.

Groetjes Valerie


Nieuwsbrief Mei 2021:

De maand mei was een ontzettend drukke maand met op het programma:  Mijn eerste                      Giro d' Italia met Team Qhubeka Assos. Onze renners hebben ontzettend hun best gedaan en dat toonde zich in 3 ongelooflijk mooie overwinningen op Italiaans bodem. We konden ons geen betere grote ronde voorstellen! Drie keer winnen met drie verschillende renners! Onze homemade granola stond elke ochtend klaar bij het ontbijt ... Zouden ze daar de extra energie boost van gekregen hebben? Wie weet?!