Kom regelmatig een kijkje nemen op deze nieuwspagina en blijf op de hoogte van nieuwe producten, behandelingen en acties. Heeft u vragen of wenst u meer informatie neem dan gerust contact op en dan helpen we u met plezier.

NIEUW!!! ONTDEK ONZE GESCHENKPAKKETJES:

Ideaal voor de komende feestdagen! 

Nieuwsbrief december 2021:

Nieuwsbrief november 2021:

Nieuwsbrief oktober 2021:

Nieuwsbrief september 2021:

GIVEAWAY ACTIE AUGUSTUS

Nieuwbrief Augustus 2021:

Nieuwsbrief Juli 2021:

OPGELET: Ik kreeg onlangs vaker verdachte berichten van mensen die ik niet ken, die mij zouden gesproken hebben. Mogelijks is er een vals profiel van mij in omloop op Facebook/Instagram die ook de info op mijn website gebruikt.

Gelieve hiervoor op te letten en geen afspraken met deze persoon te maken. Uw afpraak bij WonterWell zal ik vanaf nu extra bevestigen zodat de 'valse' afspraken eruit gaan. 

Alvast bedankt om dit vals profiel te rapporteren en niet op in te gaan.

Groetjes Valerie

Nieuwsbrief Juni 2021: 


Nieuwsbrief Mei 2021:

De maand mei was een ontzettend drukke maand met op het programma:  Mijn eerste                      Giro d' Italia met Team Qhubeka Assos. Onze renners hebben ontzettend hun best gedaan en dat toonde zich in 3 ongelooflijk mooie overwinningen op Italiaans bodem. We konden ons geen betere grote ronde voorstellen! Drie keer winnen met drie verschillende renners! Onze homemade granola stond elke ochtend klaar bij het ontbijt ... Zouden ze daar de extra energie boost van gekregen hebben? Wie weet?! 


Nieuwsbrief April 2021:


Nieuwsbrief Maart 2021:

Twee perfecte redenen om deze maand eens iemand een verwenmoment @WonterWell cadeau te doen 💆‍♀️💆‍♂️ Boek deze maand nog jullie duo moment en ontvang beiden 3 leuke attenties 👭. Actie bij reserveringen tijdens de maand maart 2021.

Tot gauw!

Bestel nu je zakje granola voor de bakdag van maart. Vanaf nu zijn ook grotere verpakkingen verkrijgbaar: 1 kg of 2 kg in een handig hersluitbaar emmertje!


Maart 2021

We kunnen niet wachten tot 1 maart! We mogen terug open gaan en daar kijken we al lang naar uit. Ik ben blij om jullie opnieuw mee te nemen in een WonterWell ervaring. Ons assortiment "belevingen voor thuis" is alvast was uitgebreid. Maak een afspraak en dan kan je alvast genieten van een extra touch aan je WonterWell beleving 👍 tot snel!


Februari 2021

Januari 2021

Ik wil jullie allemaal een gezond en normaal nieuwjaar toewensen! We hebben nog geen vooruitzicht op wat komen gaat in 2021.  Wat ik wel weet is dat ik ook  in 2021 op pad mag als verzorgster bij Team Qhubeka Assos . Maar geen zorgen, alle afspraken voor de massages en sauna worden ingepland in de periodes dat ik thuis ben . Heerlijke afwisseling!  Zodra we een 'GO' krijgen sla ik mijn agenda open om jullie afspraken in te plannen! 


December 2020

We blijven dicht. Jammer maar verstaanbaar moeten we de richtlijnen strikt volgen. En dat wil zeggen dat er nog geen vooruitzicht is over eventuele heropening. Ik blijf jullie zeker op de hoogte houden van eventuele versoepelingen. Fijn eindejaar allemaal!


November 2020

Lockdown dus ook WonterWell moet de deuren nog even gesloten houden. Gelukkig weten we best wel wat te doen, zoals eindelijk  onze website publiceren en natuurlijk de granola bakdagen! 

Ontzettend fijn dat jullie de proefpakketjes onder de kerstboom willen leggen. Een leuke manier om mensen te laten kennismaken met een gezond alternatief voor 'boterhammeke choco' of als gezonde toevoeging van dat boterhammeke of namiddag/avond snackje. Probeer het uit!


Oktober 2020

Lekker bezig blijven met smaken en geuren, niks is leuker dan dat! Ik ben dus bezig met een nieuwe Sintgranola te bedenken en heb hiervoor jullie feedback nodig!

De klanten die vorige maand een bestelling voor granola plaatsten, krijgen een gratis proefzakje in de bus. Ik zou het fijn vinden als jullie je mening geven over deze nieuwe granola. Afhankelijk daarvan zal de Sintgranola dus in November en December ook op de bakplaat gaan.

Alvast bedankt allemaal!!


September 2020

Rozenwater!!! Eindelijk kan ik het met jullie delen. Dit pareltje uit de natuur heeft zo veel goede effecten op ons. Alle info te zien op: